Back to Kahvit

Buenas Noches kofeiiniton kahvi

(1 tuotearvio)

6,60 49,00 

Buenas noches sanotaan espanjaa puhuvissa maissa, kun on aika painaa pää tyynyyn. Tätä voi huoletta naukkailla koska vain – myös ilta-kuuden jälkeen!

Clear selection
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Kepeän hedelmäinen, tummapaahteinen kofeiiniton kahvi, joka maistuu ihanan lempeästi paahteiselta kahvilta. Aromissa sitrusta, persikkaa, luumua, kirsikkaa, suklaata, ruokosokeria, pähkinää, paahteisuutta.

  • tuottaja: Primavera family
  • alue: Huehuetenango, Guatemala
  • lajikkeet: caturra, catuai, bourbon
  • prosessi: DCM (metyleenikloridi) decaffeinated
  • paahtoaste: 4/5
  • suositus: pressopannu, suodatinkeitin, aeropress, mutteripannu, espresso

DCM-menetelmässä vihreitä kahvipapuja liotetaan ensin lähellä kiehumispistettä olevassa vedessä, jolloin veteen liukenee sekä kofeiini että suurin osa kahvin aromiaineista. Tämän jälkeen liuokseen lisätään metyleenikloridi, joka sitouttaa pelkän kofeiinin kaikista veden sisältämistä aineista. Metyleenikloridin ja kofeiinin sekoitus pystytään haihduttamaan erikseen matalan (40 astetta) kiehumispisteensä ansiosta. Jäljelle jäävä veden ja kahvin luontaisten aromiaineiden seos yhdistetään taas alkuperäisiin papuihin, ja vesi kuivataan pois, jolloin pavut imevät taas suurimman osan aromiaineista takaisin. Kahvinpavut itsessään eivät ole siis missään vaiheessa kosketuksissa liuottimen kanssa (indirect-solvent based process).

Lue lisää eri kofeiininpoistomenetelmistä englanniksi: https://coffeeconfidential.org/health/decaffeination/

Katso myös kemikaalivapaata Swiss Water -kofeiininpoistomenetelmää käyttävä kahvimme: https://mokkamaa.fi/tuote/kofeiiniton-swiss-water-process-luomu/

Paahtimo: Tinto Roastery, Vaasa

Lisätiedot

Jauhatus

Papu, Pannujauhatus, Pressopannujauhatus, Suodatinjauhatus, Mutteripannujauhatus, Espressojauhatus

Tuotteen koko

100g, 250g, 500g, 1kg

1 arvio tuotteelle Buenas Noches kofeiiniton kahvi

  1. Sikke

    Ihanan pehmeä maku ja tuoksusta ei arvaisi kofeiinittomaksi. Sain tätä lahjaksi ja suosittelen kyllä kaikille kahvinystäville tätä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Ceylon kofeiiniton 100g
Ceylon kofeiiniton 100g
Pehmeäarominen täyteläinen musta tee, josta kofeiini on poistettu. Kofeiinittomaan teenautintoon esim. illalla. Rich, decaffeinated black tea with a soft aroma. Perfect for evening. Teemerkki: Teetaikurit
not rated 8,95  Lisää ostoskoriin
Kofeiiniton Swiss Water process luomu
Kofeiiniton Swiss Water process luomu
Tässä täyteläisen pehmeässä kahvissa kofeiini on poistettu kemikaalivapaalla Swiss Water -menetelmällä. Matalahappoinen, hedelmäinen, pähkinäinen.
not rated 6,60 49,00  Valitse vaihtoehdoista