Onko teillä gluteenitonta suklaata?

| 0

Gluteenittomia suklaita on paljonkin. Kokonaan gluteenittomia tehtaita vakiovalikoimassamme ovat Dammenberg (Suomi) ja Simón Coll (Espanja). Näissä tehtaissa ei käsitellä lainkaan gluteenipitoisia aineita, joten heidän valmistamat suklaat käyvät kaikkein herkimmillekin keliaakikoille. Nämä täysin gluteenittomat suklaat löydät täältä. Lisäksi vain harvassa suklaassamme … Continued

Kestääkö suklaa auto-/junamatkan Helsinkiin?

| 0

Junat ovat usein hyvin ilmastoituja, ja useimmat nykyiset autotkin. Tällöin riittää, että pidät suklaan pois suorasta auringonpaisteesta, niin pitkäkään matka ei ole ongelma. Ilmastoimattomassa autossa (tai jos ilmastointi ei ole riittävän tehokas) suklaalle käy helposti huonosti. Vaikka ulkolämpötila olisi vaikka … Continued

Voiko suklaata ostaa kesällä vai sulaako se heti?

| 0

Voi ostaa, ei sula heti. Tavallisesti suklaa on temperoitu ns. V-kiderakenteeseen, jonka sulamislämpötila on niinkin korkea kuin 33,8 astetta. Tuntuvasti suklaa kuitenkin alkaa pehmetä jo 27-28 asteessa. Jos ulkolämpötila on vaikkapa 24 astetta varjossa, tärkeintä on välttää vain suoraa auringonpaistetta … Continued

Onko teillä suomalaista suklaata?

| 0

Löytyy! Vuosikausia vakiintuneessa valikoimassa meillä on Kultasuklaan ja Dammenbergin suklaita, ja vaihtelevasti tilaamme suklaita muiltakin kotimaisilta suklaanvalmistajilta.

Kuinka kauan irtokonvehdit säilyy pussissa?

| 0

Niin pitkään kuin malttaa olla syömättä! Pussi tai rasia ei sinänsä vaikuta konvehtien säilymisaikaan, koska ne eivät kuitenkaan ole ilmatiiviitä eikä niissä ole mitään ”suojakaasuja” tms. Pakkausmuoto kannattaa siis valita sen mukaan, onko suklaat menossa esim. lahjaksi tai repun pohjalle, … Continued

Voinko kerätä irtokonvehteja itse rasiaan?

| 0

Voit valita mieleisesi konvehdit rasiaan, mutta me kokoamme rasian puolestasi. Rasiassa on kiva, että konvehdit on aseteltu eikä vain pudotettu kasaan, joten niiden asettelu käy meiltä helpommin. Pussiin voit kerätä konvehdit itse.

Paljonko irtokonvehdit maksaa kappaleelta?

| 0

Hinnoittelemme konvehdit painon mukaan, koska maksammekin niistä painon mukaan. Keskimäärin yhdelle konvehdille jää hintaa reilun euron verran, mutta vaihteluväli on noin viidestäkymmenestä sentistä yli kahteen euroon. Hinnoittelu on lisäksi portaittainen, jolloin isommille määrille tulee pienempi yksikköhinta.

Kuinka kauan suklaa säilyy?

| 0

Suklaa itsessään säilyy hyvin. Useimmat valmistajat merkitsevät itse suklaalle parasta ennen -päiväykseksi noin vuosi eteenpäin valmistamisesta. Lyhyempiä päiväyksiä käytetään yleensä silloin, mikäli jotkin ainesosat, kuten konvehtien täytteet sitä vaativat. Esim. kermaisimmat täytteet eivät säily vuotta, vaan usein 3-4kk valmistamisesta. Esim. … Continued