Yrityksille

 

Oletteko etsimässä lahjoja henkilöstön tai asiakkaiden palkitsemiseen? Kaipaatteko työpaikan kahvihuoneeseen kunnon kahvia taukoja piristämään ja työtehoa parantamaan? Tai etsittekö joukosta erottuvaa tarjoiltavaa kahvilaan, messuille tai vaikka odotustilaan?

Jos vastaus yhteenkään näistä on kyllä, tai haette pientä viihtyisää tilaa esimerkiksi kokoukseen tai asiakastapaamiseen, meiltä saatte ratkaisut. Liikkeessä voi maksaa kaikilla yleisimmillä maksukorteilla, mukaanlukien Diners Club ja American Express, ja laskuttaminen onnistuu tietysti myös.

Suklaa-, kahvi ja teevalikoimistamme löytyy lahjat niin pienempään kuin isompaankin tarpeeseen, oli budjetti yksttäiselle lahjalle sitten muutaman euron tai useamman kymmenen luokkaa. Koska meillä on myös paljon irtotavaraa, pystymme tarvittaessa tekemään myös hyvin räätälöityjä paketteja mm. pakkausten värin ja koon suhteen. Työpaikka- tai muihin kahvituksiin voimme sopia vaikka säännöllisistä toimituksista tai esimerkiksi kuukausittaisesta tai euromääräisestä laskutuksesta. Yksittäisiin tai toistuviin tarjoiluihin voimme myös laskea tarvittavat määrät.

Noin 10 hengen kahvikabinettimme on myös normaaliaukioloaikojen ulkopuolella varattavissa yksityistilaisuuksiin, kuten kokouksiin, asiakastapaamisiin tai vapaamuotoisempaan virkistäytymiseen. Kahvit tai teet koko porukalle tarjoiluineen sisältävä paketti kustantaa 50€/1,5h. Halutessanne räätälöimme sopivankokoisia suklaan-, kahvin-, ja/tai teenmaistajaispaketteja ja tietysti kerromme tuotteidemme ihmeellisestä maailmasta!

Tervetuloa keskustelemaan lisää tai ota yhteyttä!

 

Yhteydenottopyyntö