Tilaus- ja toimitusehdot

Myyjän yhteystiedot

Mokkamaa
Kauppakatu 25
80100 Joensuu
y-tunnus: 2080336-1
puh: 050-5624132
sähköposti: mokkamaa(at)mokkamaa.fi

Etusivu

Tilaaminen

Tilaukset voi tehdä verkkokaupassamme www.mokkamaa.fi tai esimerkiksi sähköpostin välityksellä.

Toimitusaika, -tavat ja hinnat:

Lähetämme verkkokaupasta tilatut tuotteet pääsääntöisesti 1-5 arkipäivän kuluessa Suomeen, tavallisesti jo samana tai seuraavana päivänä. Mikäli aika poikkeaa tästä, ilmoitamme siitä sähköpostitse erikseen, ja kerromme arvioidun toimitusajan. Tällöin tilaus on myös mahdollista perua. Tilauksen valmistumisesta (lähetyksestä) tulee sähköpostiin automaattinen kuittaus. Tarkistathan myös roskapostikansion tai esim. gmailissa tarjoukset-kansion, jollei vahvistusta näy edellämainitun ajan kuluessa.

Tuotteet toimitetaan Postin välityksellä lähimpään postitoimipaikkaan. Halutessanne voitte valita myös minkä tahansa Postin pakettiautomaatin ympäri Suomen. Pienimmät soveltuvat lähetykset (esim. suklaalevyt / lahjakortit), lähetämme tavallisesti kirjelähetyksenä pahvikotelossa. Huomaattehan, että Posti lähettää saapumisilmoitukset ensisijaisesti tekstiviestitse. Jos tilaat lähetyksen eri vastaanottajalle, ja tilauksen tiedoissa ei ole vastaanottajan puhelinnumeroa, saapumisilmoituksen välittäminen on tilaajan vastuulla.

Postikuluina perimme 3,95 € / lähetys alle 60 € tilauksissa. Vähintään 60 € tilaukset toimitamme ilman postikuluja. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kaikki tilaukset voi myös ilman lisämaksua noutaa suoraan myymälästämme Joensuusta.

Palautusoikeus:

Kuluttaja-asiakkailla on etämyynnissä oikeus peruuttaa kauppa ja palauttaa tuotteet 14 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta lukien. Tuotteen tulee olla avaamaton ja käyttämätön alkuperäisessä pakkauksessaan.
Peruutuksessa tulee ilmetä ostajan yhteystiedot ja tilinumero. Tuotteet tulee palauttaa postipakettina ellei toisin sovita. Ostoksen summa postikuluineen palautetaan asiakkaan tilille 7pv sisällä palautuslähetyksen vastaanottamisesta mikäli tavara on alkuperäisessä kunnossaan. Peruutukset ilmoitetaan sähköpostilla osoitteeseen mokkamaa@mokkamaa.fi

Maksuehdot

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

GSM-maksaminen

Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

Asiakas voi ostaa kännykkämaksulla yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa gsm-maksuvaihtoehdolla kuukauden aikana korkeintaan n. 100 euron edestä. Ostoksia voi tehdä kännykkämaksamisella maksimissaan kaksi kappaletta päivässä. Palvelun tarjoaa Ainapay Oy.

Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi tilisiirtolomakkeen, jonka hän voi käydä maksamassa perinteiseen tapaan vaikkapa verkkopankissa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut tilisiirtolomakkeen tietojen mukaisesti.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.