Tilaus- ja toimitusehdot

Myyjän yhteystiedot

Mokkamaa
Kauppakatu 25
80100 Joensuu
y-tunnus: 2080336-1
puh: 050-5624132
sähköposti: mokkamaa(at)mokkamaa.fi

Etusivu

Tilaaminen

Tilaukset voi tehdä verkkokaupassamme näillä sivuilla tai esimerkiksi sähköpostin välityksellä.

Toimitusaika, -tavat ja hinnat:

Kokoamme tilaukset valmiiksi pääsääntöisesti 1-3 arkipäivän kuluessa, tavallisesti jo samana tai seuraavana arkipäivänä, jos kaikkia tuotteita löytyy heti varastosta. Mikäli aika poikkeaa tästä, ilmoitamme siitä sähköpostitse erikseen, ja kerromme arvioidun toimitusajan. Tällöin tilaus on myös mahdollista perua. Tilauksen valmistumisesta (lähetyksestä) tulee sähköpostiin automaattinen kuittaus. Tarkistathan myös roskapostikansion tai esim. gmailissa tarjoukset-kansion, jollei vahvistusta näy edellämainitun ajan kuluessa.

Toimitustavat Joensuu ja lähikunnat

Joensuun ja lähikuntien asukkaat (postinumerot 80100-83985) voivat valita joko postituksen, kotiinkuljetuksen tai noudon.

Postipaketit toimitetaan noudettavaksi asiakkaan omaan postiin. Postimaksu on 3,95€, ja vähintään 60€ tilauksissa 0€. Tilauksen kommenttikenttässä voi myös toivoa noutopaikaksi jonkin muun postin toimipisteen tai automaatin. Soveltuvat lähetykset, kuten suklaalevyt tai pienet kahvi/teepaketit voimme lähettää myös kirjeenä. Vaihtoehtona on myös Postin kotiinkuljetus hintaan 9,90€, ja vähintään 120€ tilauksissa 0€. Tilatut tuotteet voi myös noutaa myymälästä Kauppakatu 25 Joensuu (0€).

Mokkamaan oma kotiinkuljetus-vaihtoehto (kuljetukset 16.11.-23.12.2020) tulee verkkokaupassa näkyviin vasta kun olet syöttänyt järjestelmään postinumeron välillä 80100-83985. Kotiintoimitus maksaa 3,95€ alle 40€ ostoksissa, ja vähintään 40€ tilaukset toimitetaan maksutta. Toimituksia tehdään pääasiassa arki-iltaisin (klo 19-21) ja lauantaipäivisin klo 12-16, mutta tarvittaessa voidaan sopia tästä poikkeavista ajoista, esim. yrityksille päivisin. Kotiintoimitettavat ostokset voi maksaa tilausta tehdessä netissä tai toimituksen yhteydessä pankki- tai luottokortilla (käteisenä hyväksymme vain tasarahan).

Kun olemme vastaanottaneet tilauksen kotiinkuljetusvaihtoehdolla, ehdotamme tekstiviestitse seuraavia vapaita toimitusaikoja (kahden tunnin tarkkuudella), joista asiakas voi valita sopivan, tai ehdottaa jotain toista aikaa. Samalla voidaan sopia muista toimituksen yksityiskohdista. Toimitusaikatoiveen voi esittää myös tilauksen yhteydessä lisätiedot-kentässä.

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta sovitusti eikä tilausta voi jättää esim. ovelle, lähetys palautetaan Mokkamaahan, josta se on noudettavissa ilman lisämaksua.

Toimitustavat muu Suomi

Suomenlaajuisesti toimitamme tilaukset Postin kautta. Valittavana on joko postipaketti tai Postin kotiinkuljetus.

Postipaketit toimitetaan noudettavaksi asiakkaan omaan postiin. Postimaksu on 3,95€, ja vähintään 60€ tilauksissa 0€. Tilauksen kommenttikenttässä voi myös toivoa noutopaikaksi jonkin muun postin toimipisteen tai automaatin. Soveltuvat lähetykset, kuten suklaalevyt tai pienet kahvi/teepaketit voimme lähettää myös kirjeenä. Vaihtoehtona on myös Postin kotiinkuljetus hintaan 9,90€, ja vähintään 120€ tilauksissa 0€.

Palautusoikeus:

Kuluttaja-asiakkailla on etämyynnissä oikeus peruuttaa kauppa ja palauttaa tuotteet 14 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta lukien. Tuotteen tulee olla avaamaton ja käyttämätön alkuperäisessä pakkauksessaan.
Peruutuksessa tulee ilmetä ostajan yhteystiedot ja tilinumero. Tuotteet tulee palauttaa postipakettina ellei toisin sovita. Ostoksen summa postikuluineen palautetaan asiakkaan tilille 7pv sisällä palautuslähetyksen vastaanottamisesta mikäli tavara on alkuperäisessä kunnossaan. Peruutukset ilmoitetaan sähköpostilla osoitteeseen mokkamaa@mokkamaa.fi

Yksityisyys:

Kaikki asiakkaan tilaus- ja yhteystiedot pysyvät meillä, emmekä käytä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin kyseisen tilauksen käsittelyyn. Asiakkaalla on milloin tahansa oikeus pyytää omien tietojensa poistamista järjestelmästämme.

Maksuehdot

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi tilisiirtolomakkeen, jonka hän voi käydä maksamassa perinteiseen tapaan vaikkapa verkkopankissa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut tilisiirtolomakkeen tietojen mukaisesti.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.