Suklaanmaistelu ryhmille (väh. 6hlö, 25€/hlö)

150,00 500,00 

Maistelemme yhdessä laajasta valikoimastamme noin kahdeksaa eri suklaalaatua “single origin” -suklaista täytteellisiin konvehteihin. Samalla perehdytään suklaan ja kaakaon saloihin viljelystä valmistukseen ja kaupan vitriiniin sekä kaakaon käytön historiaan. Osansa esittelystä saa tietysti myös Mokkamaa itse. Tapahtuman jälkeen osallistujille jää maha täyteen suklaata, luultavasti vähän vielä myöhemmäksikin ajankohdaksi, sekä viisaampi mieli siitä mikä kaikki suklaan makuun, ominaisuuksiin ja hintaan vaikuttaakaan.

Maistelun hinta on 25€/hlö, ja minimiosallistujamäärä, jolla sen toteutamme, on 6 henkilöä.

Sopii niin yksityisille ryhmille kuin yrityksille ja yhteisöille.

Clear selection

Kuvaus

Maistelutilaisuus toteutetaan asiakkaalle parhaiten sopivalla tavalla. Mokkamaassa on tilat noin kymmenelle hengelle kerrallaan, mutta tarvittaessa lisätuoleilla sopii muutama henkilö enemmänkin. Myös asiakkaan tilat tai etäyhteydet ovat mahdollisia tapoja järjestää maistelut. Maksu onnistuu kortilla tai käteisellä (tapahtumapaikkana Mokkamaa), laskulla (verkko-, pdf- tai paperilaskut), tai vaikka suoraan verkkokaupassa.

Aikataulua varatessa ota yhteyttä sähköpostilla, puhelimella tai tule käymään!

Lisätiedot

Osallistujamäärä

8henk., 9henk., 10henk., 11henk., 12henk., 13henk., 14henk., 15henk., 16henk., 17henk., 18henk., 19henk., 20henk., 21henk., 22henk., 23henk., 24henk., 25henk., 26henk., 27henk., 28henk., 29henk., 30henk., 7henk., 6henk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suklaanmaistelu ryhmille (väh. 6hlö, 25€/hlö)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *