Back to Uncategorized

Suklaanmaistelu ryhmille (väh. 6hlö, 25€/hlö)

150,00 500,00 

Maistelemme yhdessä laajasta valikoimastamme kahdeksaa eri suklaalaatua ”single origin” -suklaista täytteellisiin konvehteihin. Samalla perehdytään suklaan ja kaakaon saloihin viljelystä valmistukseen ja kaupan vitriiniin. Osansa esittelystä saa tietysti myös Mokkamaa itse. Tapahtuman jälkeen osallistujille jää maha täyteen suklaata, luultavasti vähän vielä myöhemmäksikin ajankohdaksi, sekä viisaampi mieli siitä mikä kaikki suklaan makuun, ominaisuuksiin ja hintaan vaikuttaakaan.

Maistelun hinta on 25€/hlö, ja minimiosallistujamäärä, jolla sen toteutamme, on 6 henkilöä.

 

Clear selection
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Maistelutilaisuus toteutetaan asiakkaalle parhaiten sopivan ryhmäpuhelupalvelun, kuten Microsoft Teamsin, välityksellä, tai lain ja rajoitusten sallimissa rajoissa voidaan kokoontua myös yhteen. Mokkamaassa on tilat noin kymmenelle hengelle kerrallaan. Asiakkaan tiloissa tapahtuvista maisteluista ja lisäkustannuksista voidaan sopia erikseen.

Tilauksen voi maksaa kerralla valmiiksi verkkokaupassa, jolloin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian sopiaksemme yksityiskohdista. Tilauksen voi tehdä ja lisätietoja pyytää myös sähköpostitse. Jos maksaisitte mieluiten laskulla (paperi/pdf/verkkolasku), ottakaa yhteyttä sähköpostitse.

Lisätiedot

Osallistujamäärä

8henk., 9henk., 10henk., 11henk., 12henk., 13henk., 14henk., 15henk., 16henk., 17henk., 18henk., 19henk., 20henk., 21henk., 22henk., 23henk., 24henk., 25henk., 26henk., 27henk., 28henk., 29henk., 30henk., 7henk., 6henk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suklaanmaistelu ryhmille (väh. 6hlö, 25€/hlö)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.