Back to Kahvit

Kustomoitu kahvi omalla etiketillä

12,90 54,00 

Valitse mieleisesi kahvi, ja kerro meille, millaisen etiketin siihen haluat!

Etikettiin saat haluamasi nimen ja kuvituksen tai voit suunnitella etiketin vaikka kokonaan mielesi mukaan.

Alla tarkemmat ohjeet.

Clear selection

Osta vähintään viisi samanlaista pakkausta, saat hinnasta pois 5€/pss

Quantity 5+
Discount
(Per Qty)
5,00 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Luokat: , , ,

Kuvaus

Valitse mieleisesi kahvi, ja kerro meille millaisen etiketin siihen haluat!

Ohjeet:

  • Valitse mieleisesi kahvi, pakkauskoko ja jauhatus kahville. Listauksessa on muutamia suosituimpia kahveja, joita meillä on aina vakiintuneessa valikoimassa. Jos et oikein tiedä mitä haluaisit, voit valita “talon suositus” ja kirjoittaa halutessasi jotain toiveita kahvista kommenttikenttään, esim. “joku aika tumma mutta ei hirveän vahva” tai “joku missä on jotain toffeen tapaista makua”. Voit myös valita minkä tahansa tietyn kahvin koko valikoimastamme, kirjoita vain kahvin nimi kommenttikenttään. Tämän toiveen toteutamme saatavuuden ja hintojen asettamissa rajoissa esim. harvinaisempien kahvien tai tätä tuotetta arvokkaampien erikoiserien osalta.
  • Kerro kommenttikentässä, millaisen etiketin haluaisit pakkaukseen. Ainoa rajoitus on etiketin koko 69 x 110mm (pysty- tai vaakamuotoiset onnistuu molemmat), jonka perusteella voi hahmottaa mitä kaikkea siihen mahtuu. Toiveesi voi olla melkeinpä mitä vain – voit keksiä oman nimen, voit ideoida millainen tunnelma etiketissä tulisi olla, voit lähettää meille valokuvan (sähköpostilla), tai kertoa millaista grafiikkaa tai taustakuvan etikettiin haluaisit. Voimme luoda kuvia myös tekoälyllä, kerro vain mitä haluaisit kuvassa olevan. Kuvaus voi olla niin yksityiskohtainen kuin haluat, me sovellamme sitä parhaamme mukaan. Jos haluat nähdä vedoksen etiketistä ennen toimitusta, kirjoita myös se tähän. Jos meille jää kysyttävää, otamme yhteyttä sähköpostilla ennen toimitusta.
  • Lisää ostoskoriin, suorita mahdolliset muut ostoksesi loppuun ja maksa kassalla.

Kommenttikentässä voit kertoa myös toivotun toimitusajankohdan, mikäli tilaat esimerkiksi yrityslahjoiksi isomman määrän hyvissä ajoin. Tällöin saatte kahvin mahdollisimman tuoreena, ja tilauksen voi tehdä vaikka kuukausia aikaisemmin.

Lisätiedot

Kahvi

Mestarin Mokka vaalea, Cafe Futuro keskitumma, Savannah tumma, Etiopia Addis Abeba tosi tumma, Super Vanilla maustekahvi, Hawaijinpähkinä maustekahvi, Tiramisu maustekahvi, Irish Coffee maustekahvi, Choko Suklaa maustekahvi, Talon suositus (voit kertoa makumieltymyksiä kommenttikentässä), Oma valinta (voit kirjoittaa kahvin nimen valikoimastamme kommenttikenttään)

Product size

100g, 250g, 500g, 1kg

Grind

Papu, Pannujauhatus, Pressopannujauhatus, Suodatinjauhatus, Mutteripannujauhatus, Espressojauhatus

Arviot

Arvosteluja ei ole vielä.

Show only reviews in Suomi (0)

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle Kustomoitu kahvi omalla etiketillä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat pitää myös...

My cup of Coffee – tee itse oma maustekahvisi
My cup of Coffee – tee itse oma maustekahvisi
Suunnittele oma makukahvisi ja päästä luovuutesi valloilleen - itselle tai takuulla ainutlaatuiseksi lahjaksi! Alla lisäohjeet. Valmistaja: Mokkamaa
not rated 13,90 59,90  Select options