Kuvaus
Crème de Paris’n sydämenä sykkii kolumbialainen kahvi, jonka valttina on hieno karamellimaisuus, joka taitavan paahtajan käsissä korostuu tummassakin paahdossa.
Tästä kahvista valmistat aidon ranskalaisen maitokahvin (café au lait) hetkessä: valmista kahvi haluamallasi tavalla, esim. pressopannussa, varaa iso lasi, ja kaada puolet kahvia ja puolet kuumaa maitoa. Valmista!
Prosessointi: washed
Makuvivahteet: pähkinää ja paahdettua sokeria
Suutuntuma: täyteläinen
Hapokkuus: keskihapokas
Suositus: pressopannu, aeropress, suodatinkeitin, mutteripannu, espresso
Paahtoaste 5/5
Paahtimo: Mokkamestarit
Rasmus (vahvistettu omistaja) –
Makean sokerinen, tumma ja suklainen. Täydellinen arkikahvi maidon kanssa.