Rommilla, amaretto-manteliliköörillä ja suklaalla maustettu italialaistyyppinen samettinen sekoitus.
An Italian-style blend flavored with rum, amaretto almond liqueur and chocolate. Excellent as a dessert coffee.
Erikoinen ikäännytetty kahvi Lounais-Intiasta. Voimaisen täyteläinen, hyvin matalahappoinen ja toffeisen makeahko maku. Raakapavut altistetaan Intian rannikolla monsuunituulille 2-3 kuukauden ajan. Paahtoaste 3/5.
Täyteläinen, voimakasarominen ja pehmeä tummapaahtoinen Bourbon-kahvi São Paulon osavaltiosta. Aromissa aavistus karamellimaista makeutta ja tummaa suklaata. Jälkimaku viipyvä ja miellyttävä. (Paahtoaste 5/5)
Dark roasted, full-bodied and mellow coffee from the state of São Paolo. The strong aroma has hints of dark chocolate and a caramel-like sweetness. The finish is lingering and pleasant. (Roast level 5/5)