Suklaalevylajitelma 14x80g Ilmainen toimitus!

50,00 

Paketti sisältää neljätoista makua, mm. Rocky Road, Rommirusina, Appelsiini, Vadelma-Salmiakki, Mansikka, Chili, Marjaunelma ja Gold Caramel -suklaat.

Kuvaus

Kultasuklaan suklaalevyt pakettihinnalla entistä edullisemmin! Paketti sisältää neljätoista eri makua maito-, valko- ja tummaa suklaata. Yksittäiset maut saattavat vaihdella ajoittain. Huom! Voit halutessasi toivoa tilauksen kommenteissa suosikkilevyjäsi, tai jotain jätettäväksi pois. Emme kuitenkaan voi taata, että jotakin tiettyä olisi aina varastossa. Tällöin pidätämme siltä osin oikeuden vaihtaa sen johonkin muuhun levyyn.

Koko valikoiman, joista tämän paketin voi koota, näet täältä.

Sisältää maitoa, pähkinöitä, gluteenia, mutta paketista löytyy aina joitakin levyjä, jotka eivät näitä valmistusaineina sisällä.

Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä ja gluteenia.

Valmistaja: Kultasuklaa, Iittala

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suklaalevylajitelma 14x80g Ilmainen toimitus!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Lajitelma käsintehtyjä belgialaisia konvehteja
Lajitelma käsintehtyjä belgialaisia konvehteja
Lajitelma belgialaisia käsintehtyjä konvehteja noin 35 maun irtovalikoimasta. Valmiiden rasioiden sisältö vaihtelee, mutta on aina monipuolinen sekoitus.
3,50 53,90  Valitse vaihtoehdoista
Mokkamaa MakuMix 16 x 100g-1kg
Mokkamaa MakuMix 16 x 100g-1kg
16 erilaista maustekahvia valikoimastamme pakettihinnalla - etu aina vähintään 10%! Ainesosat: kahvi ja aromit. Valmistaja: Mokkamestarit, Ortus, Aromix  
not rated 69,50 530,00  Valitse vaihtoehdoista
Kahvinystävän 6-pack vaaleat
Kahvinystävän 6-pack vaaleat
Kuusi erilaista kahvia pakettihinnalla, etu noin 5-10%! Pakettihinta voimassa vain verkkokaupassa. Tähän pakettiin laitetaan suosituksemme mukaan kuutta erilaista maustamatonta kahvia paahtoasteeltaan 1-3/5. Ajoittain vaihtuva valikoima, joten paketissa on myös yllätysmomentti.  
not rated 34,90 248,00  Valitse vaihtoehdoista
Kahvinystävän 6-pack tummat
Kahvinystävän 6-pack tummat
Kuusi erilaista kahvia pakettihinnalla, etu noin 5-10%! Pakettihinta voimassa vain verkkokaupassa. Tähän pakettiin laitetaan hetken suosituksemme, kuutta erilaista maustamatonta kahvia paahtoasteeltaan 4-5/5. Ajoittain vaihtuva valikoima, joten paketissa on myös yllätysmomentti.
not rated 34,90 248,00  Valitse vaihtoehdoista