Back to Irtokonvehdit

Passion maitosuklaakonvehti 10g

0,79 

Passionhedelmääcremellä täytetty maitosuklaakonvehti 12,5g.

Irtokonvehdit pakataan mahdollisimman soveltuvankokoisiin rasioihin. Rasioita on suuntaa-antavasti kahdelle, kuudelle, 18:lle, 30:lle ja 50:lle konvehdille, mutta voit valita irtokonvehteja mitä tahansa määriä.

Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä, maidosta ja gluteenista.

Valmistaja: Valentino Chocolatier, Belgia

Varasto loppu

Osastot: ,

Kuvaus

Aineosat: sokeri, kerma, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, passionhedelmä, alkoholi (passionlikööri), luonnollinen väri (E160e), soijalesitiini, vanilja.

Huomaa, että rasioissa on valmiiksi painettu yleinen tuoteseloste kaikille kyseisen valmistajan konvehdeille. Näillä sivuilla on konvehti- ja rasiakohtaiset tuoteselosteet.

Valentinon konvehdit valmistetaan käsityönä, joten yksittäisten konvehtien ja erien välillä saattaa olla pieniä koko- ja ulkonäköeroja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Passion maitosuklaakonvehti 10g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

Passion maitosuklaakonvehti 1 kg tukkupakkaus
Passion maitosuklaakonvehti 1 kg tukkupakkaus
Passionhedelmääcremellä täytetty maitosuklaakonvehti 12,5g. Aineosat: sokeri, kerma, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, passionhedelmä, alkoholi (passionlikööri), luonnollinen väri (E160e), soijalesitiini, vanilja. 1 kg tukkupakkaus sisältää noin 100 kpl konvehteja. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä, maidosta ja gluteenista. Valmistaja: Valentino Chocolatier, Belgia
not rated 59,90  Lue Lisää