Alennuskoodi Mokkamaan verkkokauppaan

10,00 500,00 

Tämän tuotteen ostamalla kirjoitamme kertakäyttöisen alennuskoodin, jolla saa maksamaasi summaa vastaavan alennuksen ostoksista verkkokaupassamme. Voit antaa koodin vaikka lahjaksi, jolloin se toimii ikään kuin lahjakorttina, tai “tallettaa” itsellesi rahaa myöhempää käyttöä varten vaikkapa rahapäivänä. 🙂

Huom! Järjestelmä laskee alennuksen ostoskorin loppusummasta ennen mahdollisia postikuluja. Koodia ei siis voi käyttää postikuluihin, ja järjestelmä laskee postikulut vasta alennetusta summasta. Koodi on käytettävä kerralla. Vähintään 50€ koodeihin lisäämme aina ilmaisen toimituksen, jolloin tilaajalle ei jää postikuluja maksettavaksi.

Clear selection

Kuvaus

Lähetämme koodin sähköpostilla tai tekstiviestillä, ja voit tilata koodin joko itsellesi, tai voimme lähettää sen suoraan esim. lahjansaajalle. Muistathan kertoa lahjansaajalle aikeistasi, että hän osaa tarkistaa viestit, mikäli se ohjautuu esim. roskapostikansioon. Vastaanottajan sähköpostin/puhelinnumeron, johon koodi lähetetään, voit ilmoittaa tilauksen kommenttikentässä. Voimme lähettää koodin myös muun tilauksen yhteydessä esim. kortissa tai erillisellä paperilla.

Huom! Teemme koodin manuaalisesti, joten se on odotettavissa normaalien toimitusaikojen puitteissa, pääsääntöisesti samana/seuraavana työpäivänä.

Lisätiedot

Arvo

5€, 10€, 20€, 30€, 50€, 60€, 80€, 100€, 150€, 200€, 250€, 300€, 400€, 500€

Arviot

Arvosteluja ei ole vielä.

Show only reviews in Suomi (0)

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle Alennuskoodi Mokkamaan verkkokauppaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *