Turvallinen asiointi kivijalkakaupassa

Meille tärkeintä on, että ihmiset pysyvät hyvän kahvin, teen ja suklaan maussa turvallisesti ilman pelkoa terveyden vaarantumisesta. Siksi kokoamme tälle sivulle ohjeita, joilla voit asioida meillä mahdollisimman pienin riskein.
  • Asioi pienessä kivijalkakaupassa vain oireettomana. Jos sinulla on koronaan viittaavia oireita, ole ensin yhteydessä terveydenhuoltoon ja odota mahdollisia testituloksia.
  • Huolehdi käsihygieniasta ja huomioi toiset ihmiset. Pidä etäisyyttä ja yski tarvittaessa hihaan. Meillä on tarjolla käsidesiä kassalla ja ovella, ja wc-tiloissa olemme siirtyneet kertakäyttöisten käsipyyhkeiden käyttöön.
  • Jos kaupassa näyttää olevan ruuhkaa, harkitse voisitko katsoa olisiko hetken päästä väljempää tai odottaa liikkeen ulkopuolella.
  • Vältä tarpeetonta myyntituotteiden ja pintojen koskettelua - sekä itsesi että muiden vuoksi. Pesemme ja desinfioimme mm. ovenkahvoja, maksupäätettä ym. pintoja joka tapauksessa tehostetusti.
  • Mikäli mahdollista, tutustu valikoimaamme etukäteen netissä. Mitä pidemmälle saat mietittyä ostoksesi valmiiksi, sitä vähemmillä riskeillä kaupassa käyminen sujuu.

Vaihtoehtoisia tapoja tehdä ostokset

Teemme parhaamme, jotta kenenkään ei tarvitsisi jättää ostoksiaan tekemättä koronariskin vuoksi. Jos sinua arveluttaa tulla sisälle pieneen liikkeeseen, hätä ei ole tämän näköinen. Alla vaihtoehtoisia tapoja tehdä meillä ostoksia:
  • Nettikauppa. Helpoin tapa tehdä ostokset ilman sisätiloihin astumista on nettikauppamme. Netissä on sama valikoima kuin fyysisessäkin liikkeessä, mutta paremmin esillä. Maksamistavaksi voi valita minkä tahansa monista vaihtoehdoista verkkopankista luottokortteihin ja mobilepaysta osamaksuun.
  • Netin kautta tilatessasi voit valita toimituksen postiin, suoraan kotiin tai valita noudon myymälästä. Halutessasi voit antaa aikatoiveen tai soittaa/viestittää milloin tulisit hakemaan, ja voimme tuoda valmiin ostoskassin liikkeen ulkopuolelle. Teemme myös kotiintoimituksia.
  • Jos et halua tehdä ostoksia netissä, voit kirjoittaa ostoslistan myös vaikka paperille tai viestiin. Voimme kerätä ostokset valmiiksi, ja tuoda valmiin ostoskassin ulos, jossa voit maksaa maksupäätteellä tai käteisellä.
  • Perinteisesti on aina mahdollista myös soittaa. Mikäli emme heti pääse vastaamaan puhelimeen, yritämme soittaa takaisin mahdollisimman pian, yleensä tietysti aukioloaikojen puitteissa. Jos emme ole puolen tunnin sisällä soittanut takaisin, yritäthän uudestaan - aina puhelu voi kuitenkin jäädä huomaamatta tai takaisinsoittaminen unohtua jos on kovasti kiirettä.
  • Tee jouluostoksia mahdollisimman paljon ennakkoon. Voit tilata lahjoja postitettavaksi suoraan vastaanottajalle, ja voit halutessasi lisätä tilaukseen toimitusaikatoiveen lähemmäksi joulua, jolloin kahvitkin pysyy tuoreempana.
Kaiken kaikkiaan, mikä tahansa tapa, jolla sinun olisi helpointa kertoa meille mitä haluaisit ostaa, sopii myös meille! Päivitämme listaa sitä mukaa kun lisää vaihtoehtoja tulee mieleen.

Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!

❤ Pekka